Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hatar

Jag hatar hur du röker din cigarrett
Jag hatar hur du inte bryr dig
Jag hatar att du alltid är full
Jag hatar att du ibland försvinner

Men mest av allt hatar jag ditt vackra
ansikte, din förtrollande röst och hur jävla
lätt du fångade och krossade mitt hjärta




Fri vers av EnPromenadPåSaturnus
Läst 536 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-14 15:07



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
ingen kille har vackert ansikte. det är tjejers sak att ha detta.
2018-08-07
  > Nästa text
< Föregående

EnPromenadPåSaturnus