Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kommer det känslor och tankar likt blad och löv för vinden, som om våren finns i luften men övergången mellan vinter och sommar är ytterligt kort.


Strött från röd N (mobil av den gamla sorten)



Stå ditt kast.
Bumerang
Larvfötter
Järn blödning
Stiltje vind drivankare




(Bilden är i och för sig unik och inte tagen från en internetsida utan med egen kamera. Den visar vad en värmekamera kan ha att visa upp av en stad från någon höjd. Eller så är det ett parti musik och mitt i, mellan 1.37.18.06 och 1. 37.18.07)




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-05 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP