Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns något vackrare än ett nu? (snudd på vårvisa)

 

 

 

nu väller äntligen

ljuset ifrån norr

i en skir ström

över landskapet,

 

ljuva morgon!

 

 

 

nu höljer ljuset

bygden i sin kapuschong

skyddar skymningen

mot nattens mörker,

själen

mot ett vårligt svårmod,

 

ljuva afton!

 

20.1.2018 14:23

 




Fri vers (Fri form) av Minkki VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2018-01-20 13:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härliga ljuset som äntligen är på väg ska skrämma bort vårt svårmod!
2018-03-15

  Chawa VIP
"nu höljer ljuset

bygden i sin kapuschong

skyddar skymningen

mot nattens mörker..."

Elegant poesi! Jaa tack o lov för ljusets återkomst!
2018-02-16

    ej medlem längre
Ett du, ett vi?
Ett jo, ett mi?
Nog finns det mycket
vack-ra-re än nuuu...
2018-01-23

  Maj-Lis VIP
Fin hyllning till ljuset
2018-01-21

  Peter Olausson VIP
Härligt! Ljuset kommer med vinden!
2018-01-21

  walborg
Ljusets lov!
2018-01-21

  Björn Nilsson VIP
Och ljuva morgon - jag hörde en rödhake dra några drillar i morse!!! Ja, ljuset kommer!
2018-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP