Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Distans

Ett ögonblick
distans

ett ingenting
beskriver från någonting

en roll
tanke till bild

i luften
syns allt synligt
det mesta

jorden
ger motstånd

att tomrum ger ljus
någonting nytt
från ett intet

såga allt som är sagt
säg det på nytt
sågen sågar








Fri vers (Fri form) av Annika Persson
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-20 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annika Persson
Annika Persson