Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lungklinisk

 

 

 

 

Drar storm, kantrar, är ett ok, ryggar upplägg

gaffar, ett hjärta, klipper, månskäror, Liksom

hötter åt, ökenräv, vridmomentet, hindrar

respiration, väver, alveoler, fulla med luft

kroppsvikt, kroppslängd, måttenheten, syre

per minut, kurvan är, trots allt

positiv




Fri vers av Kozo
Läst 249 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-29 17:19



Bookmark and Share


  i af apa
hoppa ett rep!!
flyt.
2018-01-30

    ej medlem längre
hoppet i varje andetag
skarp! +
2018-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo