Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men Ferdinand då

Käre Ferdinand!
Jag hoppas innerligen att du inte vilar för mycket, eftersom
det skulle tära på ditt sköna och vitala huvud, som då
skulle bli mycket bittert. Så innerligt hemskt
att inte få ägna sig åt det inre, bara att få slippa
stångas med farorna därute.

>>Du vet, att jag inte håller med vad dina
vänner säger om dig, att du skulle dra dig undan
av brist på hjältemod. Jag hör riktigt hur du skulle
kunna ruska i trädkronan och brööla.
Men Ferdinand då, du tittar lite surt på mig. >>

>>Nej, folk säger inte rätt saker om mig.
Det vet jag.
Man ska alltid försöka se usla förklaringar i allting.
Varför inte bara vara lite godmodig?>>

>>Vilken värld lever du i? Oxens, att göra
en buljongtärning av dig är inte korrekt
utan ett smärre svindleri. Orättvist, jag
håller med att förringa en annan människa.>>

>>En riktig tjur, menar du väl. Då ska man också
akta sig, akta sig för mig!>>





Fri vers av Annika Persson
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-30 19:54



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Förfärligt fint samtal!?! Med gott om "inte" och innerligt skydd mot utifrånkomster...
2018-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Annika Persson
Annika Persson