Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration av Katarina Frostensson Flodtid (2011:49)


Stramar

Hela jag stramar åt av vad tyget
hur det såg ut det var grönt med röda blommor
ett avtäckande sjok
...så ser trådarna ut
och värmen som kom i kölden
...kalla ögon tindrar
den som gör ned håller humöret uppe
allt det som täcker av har mer att upptäcka.

Resorna när man landar på nytt... fältspat
rytm är ånyo nu igen
Och verserna, du vet
alla dessa som återkommer
på en rad flera rader i tvåpar stegvis framåt
...man stannar till
och så tonerna som kommer av kyrkan
i en okänd stad biljetten ligger på byrån
även där säger man att det välvda är heligt ...sakralt

Om det nu är något som stramar
klart att spänningar gror
i hymnen på scenen med valvet
...nej jag sjunger inte





Övriga genrer av Annika Persson
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-08 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annika Persson
Annika Persson