Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄNTAN - LÄNGTAN


Väntar
Klättrar på väggarna
Väntar
Så rastlös
så tosigt
Väntar
Längtar
Medans gruppen America
sjunger i stämmor
'Who loves you when you're
feeling down?
Who's gonna trust you now, boy?'
Vackert
Frågan relevant?
Väntar
När kommer hon?
Dörrklockan ringer
luften går ur mig
blöt fläck på golvet
fläcken jublar
Spirande kärlek lyfter
Kysses
Är igen på banan
Friden sänker sig ner
Pulsen normal
När du är här
är allt som det ska va
Längtan är besannad
Livet leker ånyo




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-12 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar