Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att fånga sig själv

 

Carpe diem! fånga dagen!

klingar förgäves

för dagens dövögon,

fullt upptagna med att fånga

bilden av sig själva

med ögon som tappat

det perifera seendet

 

helt i ton med tidens melodi:

bli expert på Min egen nisch

 

2018-02-26 12:51

 




Övriga genrer (Satir) av Minkki VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-02-26 19:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Din text fångade mitt sinne och ögon, samtidigt. Om många vill fånga ögonblicket och upptäcka varann istället för att fångas av sin mobil...
2018-03-06

    ej medlem längre
Vart tar gemenskap och vänskap vägen?

2018-02-27

    ej medlem längre
Träffande trend du fångat i din text. Man undrar varför det blivit så här?
2018-02-27

  Kungskobran VIP
Fånga dig själv och du blir din egen fånge
2018-02-27

  walborg
Genialisk kortanalys av fragmentering utan sammanhang som många idag flyr till
2018-02-27

    ej medlem längre
Multipla selfiesar skriker: Se mig, se mig, se mig! Etern svämmar över och vi drunknar.

Det skär i hjärtat att se hur detta nya fjärmar oss istället för närmar oss till lagomt många bekantskaper och sunda nära relationer...(En generalisering som självklart har sina undantag)
2018-02-26

    ej medlem längre
vardagslyrik? det r det jag försöker skriva. det utan nån vidare vardag.-
2018-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP