Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Långväga, är ett ord som förekommer mer sällan än exempelvis kärlek, som uttryckligen i sångernas verklighet.


Men, dessa rader rimmar...





Bara att ha läst en text, som din exempelvis.
Skall har förärats mina ögon, som sinnen.
I ett universa som mitt, dina uttryck för
möjliga hågkomster blir, som nya i mina minnen.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-01 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP