Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgonglimmande sommarritt


Morgonens första solstrålar
kittlar min hud

Morgonens luft
får mina lungor att kännas
nyfödda

Allt är tyst och fridfullt
Känner blodet som rusar
under mig

Styrkan
Några frustningar
och det underbara ljudet
av hovslag
på en vacker skogsväg

¨Galopp ¨

Världen spelas upp
framför mina ögon
Träden sjunger
en morgonvisa

Total frihet
All denna kraft
Världen är min

Denna underbara sommarritt




Fri vers av sofiavishet
Läst 364 gånger
Publicerad 2006-06-05 21:29



Bookmark and Share


  Johnny Chow
jättebra:D
2006-06-07

    Little Sunshine
vilka målande ord du skriver, ser en bild i huvudet :) Mm, bra skrivet.
2006-06-06
  > Nästa text
< Föregående

sofiavishet
sofiavishet