Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en


lus

gick fram som

norsk luse en och en och en

intrikat mönster vartefter dagarna åren passerade

en morsk lus gör något med världen

bits den




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-22 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly