Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hitta på en egen melodi eller hitta en redan begagnad, bortåt vägen till lands eller sö. Se Sundbyberg innan du tager adjö. Män föder inte barn. Om de gjorde det ändå, hade de varit kvinnor...


Försök till sång




Prata i vädret om vårvindar friska,
det blåser på månen då de piska,
om kär leka känner de sig nog för,
innan de väljer mellan olja och smör,
tänka sig att i hemlighet människor viska.

Individer är objekt för andras trånad,
ändå är väl kärlek en längtan bortom gullregnets månad,
vägar outgrundliga sägs som saknade vara,
såväl för vuxna som i barnens stora skara,
kanske är livets klara älv en känsla blott lånad.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-02 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP