Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det är vår

jag vaknar tidigt,
är väl något med våren,
lust har väckts på nytt

 




Bunden vers (Haiku) av Björn Solum
Läst 360 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-14 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Solum
Björn Solum