Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 19.4.2018

 

gulare än solen

bär strålkransen sitt jordnära

budskap om våren

 

2018-04-19 21:17

 




Bunden vers (Haiku) av Minkki VIP
Läst 428 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-04-19 20:21



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
SUPER BRA och du räknade väl stavelserna? - vilket i o för sig har nån betydelse bara om du skriver på japanska. Anglosaxarna har lämpat regeln helt så vitt jag vet ?

Så det var den konstruktivaste kritiken du fått på länge !!!
2018-04-25

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
så nära det är
mellan himmel och jord
tänkvärt
2018-04-22

  Poeten Salvador VIP
Tussilago farfalla
2018-04-20

  walborg
Förtrollande ordbilder
2018-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP