Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är jag här

Hej
Det är bara jag
Letar efter mig själv

Har du sett mig?

Ibland finns jag mellan här och stjärnorna
Ibland mellan detta andetag och det sista

Jag tappade mig själv för några tider sedan
Sedan dess är jag borta

Har du sett mig?
En sak som ser ut som jag?
Jag borde vara här i närheten

På vägen hit tappade jag nog mitt spår
Gick lite vilse innan jag kom fram

Jag kommer leta här tills jag hittar mig själv
Fast den dagen aldrig kommer, det vet jag

Tappat mig själv
Kanske galen jag är

Hej jag själv
Varför sitter jag här?
Har jag äntligen hittat mig nu

Jag var ju där
Där jag lämnade mig
Mellan stjärnor, andetag och morgondag
?




Fri vers av byggpoeten
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-21 00:06



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Inte lätt att vara sig själv i denna oroliga värld...lite annorlunda, men bra funderingar...
2018-04-21
  > Nästa text
< Föregående

byggpoeten
byggpoeten