Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett infall


Matris och matris

Han forskade länge i matrisets historia och typologi.
Han skapade till och med sin berömda matrismatris.

 

Bild från https://pixabay.com/en/rice-spoon-spoon-rice-eat-food-2294365/ tack-tack!




Övriga genrer av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 883 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-04-25 05:53



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Ris på matris ala Fjellner! Smaken blir helt förtrollande!
2018-04-27

    ej medlem längre
Så kan det bli många gånger, samma ord med helt olika betydelse!
2018-04-26

  AKT VIP
Såna hare man sett en del av...
2018-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)