Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livssyn

Livssyn

Du är ett bildskönt geni redan om morgonen.

Politiken står en nära och dåden II känns inte alltför avlägsna. Vad planerades redan på 80-talet, 9/11 som vi såg 2011 med döda civila offer från hela världen. Var det en missil som avlossades först? Sprängämnen i byggnaderna?
Bombplanet redan 1945 mot World Trade Center var ännu en bricka i maktspelet.
Vad har planerats långsamt mot framtida mål, gy. Om piloterna är döda idag eller om de lever och om de konspirerar för att komma i land med rättigheter som varken löses med religion eller meningslösa attentat.

Hennes livssyn drabbades bara på ytan, men hennes inre består, ja, så länge hon lever, trots att hon har drabbats. En kniv utanför hennes dörr. Om hon är rädd? Nej.

Bildsköna genier har jag väl sagt förut, i synnerhet om ni tar del av min dolda analys.




Övriga genrer av Annika Persson
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-27 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annika Persson
Annika Persson