Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad var det som hände?

Den elaka damen (egentligen bara rättvis) blockerades för att nå sidan.
Är hon en detektiv?
Hon är väl det.




Övriga genrer av Annika Persson
Läst 171 gånger
Publicerad 2018-04-28 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annika Persson
Annika Persson