Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖR DINA ÅSIKTERS SKULL

hatad för dina åsikters skull

det är väl vardagsmat

de som är värst är de där som har sagt

att man tar avstånd från hat

hånad för dina åsikters skull

från höga hästar hörs skratt

värst är de där som tror de ser ljus

men lever i en ändlös natt

 

misstänkliggjord för din åsikts skull

nu som så ofta förut

du vägrar vara politiskt korrekt

så det tar aldrig slut

du får betala priset igen

men vägrar bli martyr

du fäktar hellre än att bli den

fege som alltid flyr

 

 

LARZ GUSTAFSSON 3/5 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 304 gånger
Publicerad 2018-05-03 17:48



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Pow! Där satt den. Igen.
2018-05-04

    ej medlem längre
Åsiktsfriheten gäller inom vissa ramar som är bestämda av ett kontrollsystem. Utanför ramarna är man fredlös.
2018-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP