Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skära

 

Hjärtat är full av kärlek

under skalet av bly

 

Ögonen sorgsna 

fulla av väntan

 

När ska morgonen gry

 

 

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-03 23:10



Bookmark and Share


  Thomas Widemark
Ibland behövs det inte många ord.
En bra dikt, mycket fint skriven!
2018-05-04

  Pirjo VIP
Tack. :-)
2018-05-03

  stefan.g
Åh så underbara väl placerade ord! Tack för läsningen......
2018-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP