Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möten

Sitter lätt framåtlutad, hakan i handen, tuggar på en nagel, utan att bita av den.
Stirrar rakt fram, brus i öronen, tom blick, svagt tryck bakom ögonen.
En sekund av en evighet i mitt liv..

Vrider på huvudet och tittar över bordet, aktiverar det medvetna hörandet.
En svag tanke flyter över bruset, funderar på betydelsen men släpper tanken.
En tom själ utan innehåll..

En långsam tyst suck, kväver en gäspning, slår upp ögonen, rätar på ryggen.
Så, nu är jag pigg, alert, vaken!
Nu ska jag vara med, nu ska jag förbättra, nu jävlar!

Sitter lätt framåtlutad, hakan i handen, tuggar på en nagel, utan att bita av den.
Ännu ett möte rullar vidare...




Fri vers av Sven Borrie VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-09 08:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven Borrie
Sven Borrie VIP