Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVÅR VÅR

svår vår eller

tysk höst

ge mig lättnad

ge mig tröst

vänd mig bort från

detta jag

vad har Du för

mig i dag?

 

LARZ GUSTAFSSON 16/5 2018

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 281 gånger
Publicerad 2018-05-16 20:58



Bookmark and Share


  Stay Golden
Catchy!
2018-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP