Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 17.5.2018

 

 

ett enkelt eko

från bergväggen ger bas åt

koltrastens tenor  

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Minkki VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-05-20 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP