Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fjäril ur tiden.

Mörker.
Vingslag.

Tiden är slut.


Du va trött,
Du va slut,

Du vaknade inte mer.


Lämnad.
Saknad.

Fjäril blev ängel.

Berörde.
Älskad.

Avtryck av dina fjärilsvingar i varje själ du mötte.

Ljus.
Värme.

Du lever i minnen du gett.




Fri vers (Fri form) av Sandra Dahlberg
Läst 245 gånger
Publicerad 2018-05-28 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra Dahlberg
Sandra Dahlberg

Mina favoriter
Falska Vatten.