Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kreativiten föds

Passion ger en ton.
Kreativitet en duk.

Noten blir liv i melodin.
Inspiration blir till liv när de är i harmoni.

Färger och ljus.
Mörker och djup.

Vi formas och lever.
Utvecklas till mer.

Ur strävan och dunkel vår kreation blir till.

Livet är nyckeln för att kreativitetens föds.




Fri vers (Fri form) av Sandra Dahlberg
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-28 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra Dahlberg
Sandra Dahlberg

Mina favoriter
Falska Vatten.