Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… Får får dricka alkohol på allmän plats? Frågar barnbarnet...


DU BÖR INTE "DRICKA" PÅ ALLMÄN PLATS

 

- får man dricka på allmän plats?

- nej man får inte dricka 

alkohol på allmän plats!

 

- jo det går

om ingen vet

även om man det

inte får! ;)

- kanske det, :)

- får dricker inte alkohol... eller?

- nej det är inte får, som inte får,

utan bara vi... människor alltså!

- ja men får får dricka alkohol

på allmän plats då i så fall?

- nej det får får inte göra heller!

- ja ha då vet jag vad får får och inte får

tack farmor då vet jag ...

- varför skulle du veta det?

- om tolv år är jag myndig! ;)

 




Övriga genrer av Solstrale VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-05-29 20:07



Bookmark and Share


  stig wikman
ETT HUMORISTISKT SPÅR OM FÅR.

kram å applåd.
2018-05-30

    ej medlem längre
haha underbart. En text som skapar leende i båd mungipa och ögon.

Tack
2018-05-30

  Fulbergarn
Ja det är ju bra att veta, det var så jag lärde mig räkna. När jag fick veta att man måste vara 15år, ja du vet, då vart det fart på räknegeniet
2018-05-29

  överlevaren VIP
I god tid att reda ut sina rättigheter...klokt barn och rolig dialog!
2018-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP