Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skynda att synda

Skynda att synda,
det är din tur nu
att släppa oket av
andras bekymmer
att göra fel fast
rätt

för dig.




Fri vers (Fri form) av Alice.skriver
Läst 295 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-06-08 11:43



Bookmark and Share


    Qadira
Jag gillar starkt
2018-06-08

  Larz Gustafsson VIP
Så människan är alltings yttersta mått?
I don't think so!
2018-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Alice.skriver