Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inspirerad av Nanna X. Texten är från 2018 06 09.


Femton rimmande ord





Kul som drömspel,
kändes inte fel,
uppleva som läsa,
kände degen jäsa,
brödigt färsk del.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 149 gånger
Publicerad 2020-04-12 01:57



Bookmark and Share


  Nanna X
Tack, nu bakade jag ju inget bröd till påsk, men osyrat går ju också bra.
2020-04-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP