Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flykten



vinddraget från det öppna fönstret

blommornas flykt
bland gardinlängdens veck

sommaren vandrar vidare





Fri vers av Mari Nilsdotter VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-12 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mari Nilsdotter
Mari Nilsdotter VIP