Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vemod

En tonlös melodi
En text utan ord
En sång utan ton

Alldeles stilla
Skärande tystnad
En dov ton som inte hörs

Vaken och lider
Oavsett vem som finns vid ens sida

Ensam i natten
Ensam i tanken

Liv utan mening
Skratt utan glädje

Vemodet tar över
En ensam tår längs kinden är allt som blir över.





Fri vers (Fri form) av Sandra Dahlberg
Läst 414 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-25 13:19



Bookmark and Share


  Stay Golden
We're here my friend, don't worry <3
2018-07-02

  träsnidaren
Oj va fint! Naket, nära, ärligt!

Väldigt fint skrivet.
2018-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Sandra Dahlberg
Sandra Dahlberg

Mina favoriter
Falska Vatten.