Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PÅ STUDIEBESÖK HOS DE NORMALA

jag är på studiebesök hos de normala

och blickar talar: "han är ute på det hala!"

jag har betalat kaffet och betalat skatten

så jag befinner mig trots allt i lugna vatten

nu skär sig såsen och nu hotas ni av krisen

ni kanske skulle ta och ringa till polisen

ni som är duktiga och även mediala

jag är på studiebesök hos de normala

 

en katt som fräser argt  mot alla hermeliner

och blir betraktad som den störste av kretiner

en hotbild som man inte lärt sig att hantera

det blir besvärligt när man ej kan kontrollera...

jag är en inkräktare här i det perfekta

i paritet med det obskyra och suspekta

nej, vissa av oss passar inte in i klickar

det kan jag avläsa i omgivningens blickar

 

 

LARZ GUSTAFSSON 2/7 2018

https://www.youtube.com/watch?v=JBQq4BiIgMA

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 419 gånger
Publicerad 2018-07-02 15:42



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
Bra!
2018-07-08

  Bodingen VIP
Upprepar mig själv: Den "normalstörda" flockmentaliteten suger.

Hör Ebbas "Fortsätt å va rebell"
2018-07-03

    ej medlem längre
Det är måhända inte "normalt" men vill man ha fri luft under vingarna går det inte att trängs bland det som kallas normalt.
2018-07-02

  Larz Gustafsson VIP
Karlfeldt skulle ha kräkts om han läst ditt dravel, Kaptenlöjtnant.
Löjligt nick.
2018-07-02

    Sefarge VIP
Karlfeldt nickar
måhända taktfullt
Gillande?
Bra skaldat!
:}

2018-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP