Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KLIVA AV

nu vill jag kliva av

fast det är inte jag som bestämmer

nu vill jag kliva av

för det är allt för mycket som skrämmer

jag vill förflyttas nu

till min hemvist, där jag hör hemma

och så skulle det bli

om jag hade makt att bestämma

 

LARZ GUSTAFSSON 3/7 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 245 gånger
Publicerad 2018-07-03 20:14



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Bra rytm och rim.
2018-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP