Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och det självutnämnda världssamvetet/besserwisserstaten


ATT FÅ ETT LAND PÅ FÖTTER

att få ett land på fötter

är inte alltid lätt

vi menar oss ha favit

vi menar oss ha rätt

så sitter vi som gubbarna

på mupparnas balkong

och hyllar, flabbar, hånar

de där som är igång

att få ett land på fötter

vi kör från baksätet

för vi har våra rötter

i sån mentalitet

 

 

LARZ GUSTAFSSON 5/7 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 286 gånger
Publicerad 2018-07-05 19:43



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Verkligen inte lätt...finns det någon som kan svaret på det när alla drar åt olika håll...
2018-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP