Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRÄGEN FÖRLORAR

om jag bara

kunde förklara

hur skulle du svara

om pappren var klara?

underläget

är alltid förläget

men oförväget

kämpar jag träget

 

LARZ GUSTAFSSON 7/7 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 371 gånger
Publicerad 2018-07-07 15:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hur kommer det sig att denna text betraktas som mindre intressant än "Plötsligt är det tillåtet"?
2018-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP