Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PLÖTSLIGT ÄR DET TILLÅTET

plötsligt är det tillåtet

att vara patriot

gula t-shirts överallt

och ingen däremot

jag är fotbollshatare

men älskar min nation

enligt er så ska jag

lägga band på min passion

ni kan aldrig stoppa

sund och sann nationalism

det ni sysslar med är

bara falsk patriotism

 

 

LARZ GUSTAFSSON 7/7 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 299 gånger
Publicerad 2018-07-07 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP