Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STUGA MED HAVSUTSIKT

om jag hade en stuga med havsutsikt

skulle fönstret konstant stå på glänt

så att havsbrisen smekte min själ till sömns

när förödelsen härjat och bränt

i en stenstuga byggd uppå klippans grund

och med havet helt nära inpå

skulle inget få störa de sånger som

jag av nåd av min Gud skulle få

 

 

LARZ GUSTAFSSON  14/7 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 252 gånger
Publicerad 2018-07-14 14:53



Bookmark and Share


  anits VIP
Rofullt och fint skaldat!
2018-07-15

    ej medlem längre
Rofullt att slumra vid havets och vågornas dån...
2018-07-14

  Språk, hjärna!
Fin!
2018-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP