Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KIMPERIUM

hon heter kim

hon har byggt upp ett imperium

det styr hon från sin mobil

lydig lakej

är troligtvis ett kriterium

var lismande och servil

 

men hon är ung

och därför blir hon en maskot för

de garvade grabbarna

de garvar rått

åt lilla sessans mysterium

åt street smart och tabbarna

 

 

hon heter kim

och blev förstörd redan som tonåring

men red högt på all sin charm

simsalabim!

sen har hon fortsatt i sin urspårning

vållat sig själv 

och andra mycket harm

 

LARZ GUSTAFSSON 20/7 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 276 gånger
Publicerad 2018-07-20 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP