Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HR DYSTERKVIST

hr dysterkvist

hr dysterkvist

ditt liv är mer

än lovligt trist

du anpassar dig

inte alls

till våran käcka

välfärdsvals

hr dysterkvist

hr dysterkvist

folk säger att

du är fascist

fast vissa säger

anarkist

och en och annan

kommunist

du är visst inte

på humör

för nöjena

vi lever för

hur kan du överleva då?

hur kan man bara ha det så?

du stör vår snygga symmetri

när du går rakryggad förbi

och sjunger på en melodi

att du ska aldrig bli som vi

 

 

LARZ GUSTAFSSON 22/8 2018

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 309 gånger
Publicerad 2018-07-22 15:10



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Skrivet med humor rytm och djup.
2018-08-01

  Larz Gustafsson VIP
Jag vill inte ha några.
Det finns folk som bara applåderar utan att kommentera.
Oftast beror det på att de är rädda för vad andra ska tycka om dem när de kommenterat min poesi.

Tack för din kommentar!
2018-07-22

    kappa
Nice. Varför kan jag inte ge applåd?
2018-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP