Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÖNNBÄRSALARMET

det gamla rönnbärsalarmet

den bästa tiden är förbi

nu blir det skymning vid halv tio

och snart gör sommaren sorti

det gamla rönnbärsalarmet

vi har en rönn här utanför

så fort det går mellan larmen

när man blir gammal, tung och skör

 

LARZ GUSTAFSSON 22/7 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 300 gånger
Publicerad 2018-07-22 19:49



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Melankoliskt och fint om naturens rådande utan människans ingripande.
2018-07-31

  boen
Rönnbärsklasarna är starka färgmarkörer i landskapet som
påverkar oss
2018-07-29

    månsm
gillar!
2018-07-29

    Sefarge VIP
Intressant tanke!
Naturen har sin
skala om man är
observant och
kan anpassa sig
till den i sitt eget
vardags liv!
2018-07-24

  Fredrik Axelsson
Gillar dina rader.
2018-07-22

  Språk, hjärna!
O ja, så är det!
2018-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP