Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text The Soldier. Av Lasseman.


Kritik på en text (1763) rim om sex rader






En kan undra över öden
de blottlägger gärna döden
oavsett läget eller frånfället
på fältet eller för kurvan o öppna spjället
i civila kläder eller mer utklädda
säkert hettan där den pressat sedda...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-05 15:13



Bookmark and Share


  Viksten
Snygg text

2018-10-05

  Landsfiskalen
Din styrka
e inte sånt här tjafs.

2018-10-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP