Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ingen aning om det kommer fler texter i den här stilen, osvuret är bäst, men gav ändå texten numret ett


Naturlektion I (fundra)

 

"björkars följsamhet

i samban med vinden" 

 

*

 

böjlighet är inte

flathet,

är en möjlighet

till sömlöst samspel

i livets dans




Fri vers (Fri form) av Minkki VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-07-28 10:00



Bookmark and Share


    Maria Malm
Bättre böjlig än omöjlig..
2018-07-28

  Jan Widströmer VIP
Naturligt blir mänskligt
2018-07-28

  walborg
Fin bild av mjuk styrka
2018-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP