Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TUNNELBANA TILL HAVET

en kung från tunnelbanan

stod på scenen i furuvik

mitt förflutna hann ikapp mig

det var fiendens musik

på en scen rätt nära havet

men jag höll mig därifrån

med det mått jag mäter upp med

kan jag avgöra nivån

 

en kung från första vågen

med sin digra repertoar

stort i sig men inte längre

för jag fann ett annat svar

jorden snurrar på som vanligt

men jag är mig inte lik

därför återfanns jag inte

vid en scen i furuvik

 

 

LARZ GUSTAFSSON  29/7 2018

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2018-07-29 15:34



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Fint innehåll och fina rim!
2018-08-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra ordflyt i nostalgisk återblick!
2018-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP