Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland styr det undermedvetna oss i våra handlingar, gör helt enkelt det utmognade självklart enkelt att avstå från


Befriande

 

 

 

i ett kvartssekel

bar hon den lilla bilden 

dinglande kring halsen

i fodralet med busskortet

 

till den vackra dag

då hon tappade glädjen

i fodralet med de två korten

och ikonen från Jerusalem

 

det undermedvetna

hade lagt krokben för behovet

att manifestera minnet,

tutade till saknaden i ensamheten:

 

dags att lätta ankar!

 

och ensamheten lydde order,

seglade all världens väg

medan livsglädjen intog hjärtat

 

 

2018-07-31    12:52

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Minkki VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-07-31 12:08



Bookmark and Share


  walborg
Lärorik text som jag tar till mig.
2018-08-02

  Poeten Salvador VIP
Insiktsfull berättelse
2018-07-31

    Lars Gullberg
En känsla av övergivenhet med en bön bedjande i dikten att orka fortsätta, någon annanstans, att fortsätta tro. Att aldrig ge upp.
2018-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP