Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STRIDSLYSTEN STAD

livet i en stridslysten stad

tänk om blickarna kunde mörd

en bekvämlighetsbarrikad

man vill inte gärna bli störda

när budskapet kommer för nära inpå

genereras aggressionen

och staden känns oerhört stridslysten då

när synden får slå an tonen

 

livet i en stridslysten stad

båda rikena har soldater

stålets obarmhärtiga bad

som det dånar i DENNA krater!

stridslystnaden smittar, tyvärr

det blir en miljöpåverkan

men jag sjunger vidare här

oförtrutet, glatt liksom lärkan

 

 

LARZ GUSTAFSSON 30-31/7 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 266 gånger
Publicerad 2018-07-31 15:21



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Sjung på, gärna "Rebel Radio"!
2018-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP