Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

26 April

Den 26 april smällde det till
och lilla jag till jorden kom till

Med blixtar och dunder
föddes jag
ett litet magiskt under

Fröken ur stod på tjugo över nie
och alla sköterskor stod och nigde

Vilken vacker flicketös
nu skulle jorden få beskåda ett riktigt ös
Med änglalockar som sken lika starkt som solen brann
hon allas hjärtan vann

Denna skulle bli något stort
det var vad som stod på det första födelsekort
Och här står hon nu idag
Blott 17 år och guldskimmrande bra!




Fri vers av sofiavishet
Läst 407 gånger
Publicerad 2006-06-12 09:16



Bookmark and Share


    Little Sunshine
Hehe, vad bra skrivet. Märks att du har självförtroende, som du skriver i dikten :) Skulle vilja rätta lite, eller tipsa ;p

"Med blixtar och dunder
föddes jag
ett litet magiskt under"

passar bättre gällande dunder, men du gör självklart som du vill :)
2006-06-12
  > Nästa text
< Föregående

sofiavishet
sofiavishet