Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
9 sep


jag har frågat alla och alla säger att vi är bäst

världen är vår egendom och vi väcker grannar med vi-mot-dom-musik så gatorna vibrerar ända in till stan
vi är 2000-talets peter pans ingen jävel rör oss ok
tatuerar våra namn med svart tusch på andras kroppsdelar
blockar onödiga pojkar från varandras telefoner kroppar och liv
pojkar kommer och går systerskap består

delar kristaller hångellistor heligheter och hemligheter under broar och i brevlådor
allt mitt är ditt
skriver arg lyrik på kvitton och spelar i separatistiska punkband
en låt gör mer med en än fyra år hos psykologer
sparar till ett fuck-you-kapital för att aldrig bero av nån

ah mina tjejer är som fucking militärer
ah mina tjejer är fucking revolutionärer

sörj inte
organisera er
vi skriver evig historia
riots never ever diets

jag har frågat alla och alla säger att vi är bäst




Fri vers av glitterflicka
Läst 467 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-08-24 23:42



Bookmark and Share


  julia.s
Det här är verkligen helt fantastiskt och blir bara bättre för varje gång jag läser
2019-05-27

  Flisan
kan jag bara få dig som bästa kompis snälla?!
2018-08-24
  > Nästa text
< Föregående

glitterflicka