Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"om du har ett ord som bränner på tungan är det bättre att den bränner _din_ tunga!" ett ord jag fick av min förste biktfar Henrik Holländer . Tänkvärt både i fråga om skvaller och ilska


Om källor och om skvaller

 

när ord går vidare

förändras de

ju större darr på rösten

desto längre 

är orden komna 

från sin källa

 

kolla källan,

den enda som vet

hur det verkligen förhåller sig

hur än det låter eller ser ut

är den

bara den som skvallret gäller

 

vem har mod att gå hela vägen

till den ursprungliga källan?

när det är så kittlande skönt

att "veta" något man fått sig till livs

i förtroende

att vara invigd är nästan bättre 

än att lyckas ta en bra selfie,

inte sant?

 

2018-08-24   11:07

 




Övriga genrer (Satir) av Minkki VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-24 10:07



Bookmark and Share


  walborg
Klokt!
2018-08-25

  Viksten
Mycket tankeväckande
2018-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP