Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hittade bland gamla utkast ett långt som nu spaltats upp i flera texter över samma tema. Livet har gått vidare


Bröllopsdagen 3

 

tiden går,

den tid vi får är så begränsad


Din tid rann ut,

vår tid blev då skarpt avgränsad


men glädjen lever kvar idag

för
vi sa ja

 *

av minnet blekt är dramatiken
nu i skymningsljus
i vävd kokong ser romantiken
ut som himlens grus

men måttlös

flyger glädjen över  minnena

*

så värd att vänta på

var dagen nu, helt utan angst

som förr, bebådande,

dök upp från ingenstans

 

nu saknar dagen dramatik

och livet romantik

men minnet flyger högt och fritt

där ovan



så värd att vänta på är dagen

då, som nu

i hejdlös glädje över livets

skymningsljus


 och lika överraskande som då

vaknar jag full av glädje

 

 för vi sa  ja till livet

 




Fri vers (Prosapoesi) av Minkki VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-08-24 10:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så bra att ni båda sa ”JA”. Ni fann varann minsann! Och fann också ”Lyckan”...
2018-08-26

  walborg
Kärlek in i evigheten
2018-08-25

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Så fint att vi fick dela
så fint att ni sa ja
2018-08-24

  Bossepoet från Österbotten
Vacker
episk
torkar
min
glädjetår.
2018-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP