Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fale Bure skrev en text, den lästes nog av mig. Här är just mera mina bokstäver formade.


Kritik på en text (2157) Rick-land





Om att texter läsa,
i pannan flott börjat fräsa,
en lott är att leva,
med benen vitt skreva,
där munnen kan viska och väsa...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-05-29 18:13



Bookmark and Share


  Den filosofiske poeten
...i baksätet på en Cheva :-)
2021-05-29
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP